To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Rezervirajte varno in brez tveganja z našim Covid jamstvom

Lansko poletje so bile počitnice v kampu priljubljene in brezskrbne. In čeprav je Covid-19 še vedno prisoten, verjamemo, da bo povpraševanje po počitnicah v kampih tudi to poletje veliko. Za še več brezskrbnosti ponujamo edinstveno Covid jamstvo za številne nastanitve, tudi za poletje 2022:

Vračilo celotne kupnine, vavčer +5 % ali brezplačna ponovna rezervacija počitnic 

Če v izbrani nastanitvi vidite ta logotip, boste avtomatično izkoristili to jamstvo. V nadaljevanju natančno ugotovite, kaj pomeni brezplačno jamstvo Covid:


Varna rezervacija s Covid jamstvom

28 - 7 dni pred prihodom

Če se od 28. do 7. dne pred prihodom soočite z eno od omejitev potovanja, povezanih s COVID-19, velja Covid jamstvo:  

 • Omejeno ali nedovoljeno potovanje iz matične države ali lokalnega območja, zaradi česar ne morete zapustiti države, čeprav imate EU digitalno COVID potrdilo.
 • Omejen ali prepovedan vstop v ciljno državo/območje ali tranzitno državo, kar onemogoča vstop v vašo končno počitniško destinacijo, čeprav imate EU digitalno COVID potrdilo. 
 • V vaši namembni državi ali po vrnitvi v domačo državo velja negativen potovalni nasvet s karantensko omejitvijo.

Če je katera koli od zgoraj navedenih omejitev potovanja, povezanih s COVID-19, na novo prijavljena v obdobju 6 dni - 1 dan (opoldne) pred prihodom, bo za vas prav tako veljalo Covid jamstvo.

Covid jamstvo ne velja, če:

 • negativnih nasvetov za potovanje ni, vendar morate (vi in vsi, starejši od 12 let v vaši skupini) zaradi (ne)cepljenja ostati v karanteni.
 • obstajajo negativni nasveti za potovanje, vendar lahko potujete z EU digitalnim COVID potrdilom brez karantenskih omejitev.

Prosimo, upoštevajte: 

 • Za uporabo možnosti ponovne rezervacije, vavčerja ali povračila morajo na dan oddanega obvestila veljati omejitve potovanja.
 • Če želite odpovedati ali spremeniti počitnice več kot 28 dni pred prihodom, veljajo običajni pogoji.
 • Če se odločite za ponovno rezervacijo in so spremenjene počitnice cenejše, vam bomo zaračunali takrat veljaven strošek odpovedi za razliko v ceni.
 • Priporočamo zavarovanje za primer odpovedi, ki vas krije tudi, če morate odpovedati potovanje, ker imate vi ali eden od vaših sopotnikov bolezen Covid-19.

Izberite eno od spodnjih možnosti:

Celotno povračilo

Če se vaše počitnice ne morejo izvesti zaradi ene od zgoraj navedenih omejitev potovanja, povezanih s COVID-om, vam v 5 delovnih dneh zagotavljamo vračilo celotne kupnine. To jamstvo velja za nove rezervacije za sezono 2022, pa tudi za rezervacije, ki so bile opravljene letos v zgodnjem obdobju.

Brezplačna ponovna rezervacija

Če ne morete potovati zaradi zgoraj navedenih omejitev, povezanih s COVID-om, lahko počitnice ponovno rezervirate v enem od naših drugih najboljših kampov ali na drug datum brez kakršnih koli stroškov za spremembo rezervacije.Naši splošni pogoji, ki veljajo za vse nastanitve:

Vavčer (+5 % dodatnega popusta)

Če vam počitnic ne bomo mogli zagotoviti zaradi zgoraj navedenih omejitev potovanja, povezanih s COVID-om, vam bomo ponudili dobropis za vračilo plačanega zneska + dodatnih 5 %, ki ga boste lahko izkoristili v letu 2022 ali 2023.

Pogoji za zgodnje rezervacije

Izkoristite prednosti za zgodnje rezervacije, ki vključujejo:

 • Brezplačno odpoved rezervacije do 1 marca*
 • Zavarujte svoj dopust za samo 75 €
 • 25 % predplačila - samo do 1 februarja
 • Brez stroškov rezervacije!

* za prihode po 1. aprilu

Vaš denar je varen

Član SGR

V Allcampu je rezervacija v varnih rokah. Smo član SGR. Kot potnik ste lahko prepričani, da je vaš denar na varnem, tudi v primeru, da naša organizacija zabrede v finančne težave.

Brezplačna sprememba

Svojo rezervacijo spremenite brezplačno

Sprememba kampa, druga vrsta nastanitve ali povsem druga država? V mnogih primerih sprememba do 8 tednov pred prihodom ni problem. Za več informacij se obrnite na naše potovalne strokovnjake.