To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Luksuzno kampiranje v najlepših kampih – GLAMPING!

Seveda mora biti počitnikovanje v Evropi kar najbolj udobno. Navsezadnje počitnice pomenijo sprostitev! Za vas smo pripravili seznam najboljših glamuroznih kampov, ki so opremljeni z vsemi sodobnimi zmogljivostmi. Glamping je skovanka iz besed glamur in kampiranje ... in za to obstaja dober razlog! Na tem seznamu lahko preprosto in hitro najdete svojo idealno počitniško destinacijo in seveda popolno luksuzno nastanitev za glamping. Preberite več

Glamping v Evropi

Glamping v Evropi – uživajte v počitnicah v čudovitem okolju

Namestitev v kampu v Evropi lahko rezervirate na številnih krajih. Ker je v Evropi veliko držav, ki nudijo čudovite počitnice, lahko vsak dopustnik najde nekaj zase. V poletnih mesecih se na tisoče ljubiteljev kampiranja na počitnice poda na primer v Francijo, Italijo ali Španijo. Na sproščujoče počitnice se odpravijo tako družine z otroki kot tudi starostniki. Prijetne temperature, čudovito morje in naravno okolje se sestavijo v popolno kombinacijo za ljubitelje kampiranja. Če povzamemo, glamping je vse.

Kampiranje v Evropi postane še prijetnejše, če imate med počitnicami zagotovljeno vse potrebno udobje. Prav zato je glamping tudi najnovejši trend v kampiranju. To je razkošen način preživljanja počitnic. Ponuja hotelsko udobje in bivanje v čudovitem in naravnem okolju. Ta luksuzni koncept kampiranja priporočamo vsem, ki imate radi vse udobje, ki si ga lahko zaželite med počitnicami v kampu.

Počitnice boste preživeli v razkošno opremljenem bungalov šotoru ali razkošni mobilni hišici. Resnično vam ne bo manjkalo prav nič. To obeta počitnice, polne razkošja in razvajanja. Vsak nastanitveni objekt je popolnoma opremljen in izpolnjuje vse zahteve luksuznega kampista.

Kampiranje v Evropi na LuxCampovih vrhunskih lokacijah pomeni nepozabne počitnice, ki vam bodo pustile trajne lepe spomine.

Kateri kamp izbrati?

Prav vsi naši kampi se nahajajo na najboljših lokacijah v Evropi. Kaj pravite na primer na luksuzne počitnice v kampu v Španiji ali Franciji? Kamp El Delfin Verde na Costa Bravi je kamp, kjer lahko uživate v čudovitem naravnem okolju s pogledom na morje. Prav lahko bi rekli, da je to najlepši kamp na Costa Bravi.

Bi vam bolj ustrezalo bivanje v drugem kampu v Španiji ali Franciji? Oglejte si raznoliko ponudbo LuxCampovih kampov. Med njimi se vedno najde za vas primeren kamp. Poleg te razkošne oblike kampiranja so kampi tudi urejeni tako, da udobja ne manjka. Tako ima na primer praktično vsak kamp bazen za potrebno ohladitev v vročih dneh, ne manjka niti razvedrila za otroke, na voljo pa je tudi veliko izletov po okolici.

To ni kampiranje, to je glampiranje!

Tako zlahka se odpravite na izlet v zgodovinsko mesto ali se podate na lokalno tržnico. LuxCampovi kampi tako res ponujajo nekaj za vsakogar.

Zato ne oklevajte in si z rezervacijo počitnic v LuxCampovih kampih oblikujte svoj glamping v Evropi. Na voljo je več kot 400 kampov, zato boste vedno lahko našli tistega, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam.

Radi kampirate in želite doživeti nepozabne počitnice? Bi želeli počitnice preživeti tudi v razkošnem LuxCampovem kampu? Potem izberite med številnimi kampi, ki jih najdete na spletnem mestu. Zagotavljamo vam odlične počitnice, na katerih boste lahko kar najbolj uživali.