To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Neprekosljivo udobne počitnice pri LuxCampu

Iščete udobne kampe s petimi zvezdicami? Potem je LuxCamp pravo mesto za vas. Ponujamo vam luksuzno kampiranje v najlepših predelih Evrope. Uživajte v soncu, na plaži, ob morju in v bogati ponudbi dejavnosti za prosti čas. Združite razkošje in udobje v počitnicah v kampu in si privoščite ugodnosti naših kampov s petimi zvezdicami. Prepustite se, naj vas vodijo zvezde, in uspeh vaših počitnic bo zagotovljen. Preberite več

Vaš kamp s 5 zvezdicami

Zakaj poiskati kamp s petimi zvezdicami pri LuxCampu?

Kampi s 5 zvezdicami zagotavljajo vse, kar potrebujete za odlične počitnice. Pričakujete lahko izvrstno prenočišče v luksuznih mobilnih hiškah, bungalovih ali safari šotorih. Poleg tega ti kampi ponujajo veliko možnosti za preživljanje prostega časa za mlade in stare. LuxCamp ponuja visoko kakovosten izbor kampov, zaradi katerih bodo vaše počitnice v kampu nepozabno doživetje.

Počitnice v najlepših krajih Evrope

Luksuzni kampi na jugu Evrope vabijo k sprostitvi na najlepših plažah. Poleg tega imajo kampi s petimi zvezdicami ogromne bazene, zato je zabava zagotovljena. Dobro usposobljene animacijske ekipe seveda skrbijo za dobro počutje otrok ter organizirajo različne športne dejavnosti in dejavnosti za prosti čas. V kampih s 5 zvezdicami se vam ni treba odreči razkošju ali udobju. Pri nas boste zagotovo našli optimalno ponudbo, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe.