To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Vse o LuxCampu

LuxCamp je vodilni evropski specialist za kampiranje z več kot 25-letnimi izkušnjami.

LuxCamp je začel delovati kot del danske turistične skupine DBF-Travel AG, ki je od leta 1994 specializirana za organizacijo počitnic v kampih po vsem svetu. Pred nekaj leti je podjetje DBF-Travel na Irskem na splet postavilo LuxCamp.

LuxCamp se še naprej uspešno in vztrajno razvija kot stabilno in zaupanja vredno podjetje. Veseli nas vse večja prepoznavnost in s tem povezano zadovoljstvo gostov kampov LuxCamp.

Leta 2017 je bil LuxCamp združen z največjo evropsko skupino za kampiranje "Camping Vision AG", vendar bo ostal ločena blagovna znamka.  

V letu 2018 smo razvili nov sistem rezervacij nastanitev, da bi bila naša spletna mesta še bolj prijazna strankam: primerjava cen, izbira in pretok informacij.

LuxCamp trenutno deluje kot zastopnik in posrednik v 13 evropskih državah in si prizadeva ponuditi najboljše kampe v najbolj luksuznih kampih.

Pri rezervaciji prek te spletne strani je za vašo rezervacijo odgovoren turistični ponudnik CampingVision AG s sedežem v Ženevi v Švici, ki je vaš pogodbeni partner. Najem počitniških objektov v Evropi za slovenski trg poteka prek spletne strani lux-camp.si, ki je v lasti podjetja CampingVision AG. Ko opravite rezervacijo na naši spletni strani, sklenete pogodbo s ponudnikom storitev v kampu, s katerim imamo sklenjeno pogodbo.

Podjetje CampingVision AG je kot vaš pogodbeni partner pri rezervaciji prek lux-camp.si član nizozemskega jamstvenega sklada SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), neprofitnega jamstvenega sklada za potovalno industrijo, ki ščiti potnike iz Evropske unije. To pomeni, da lahko počitnice v kampu pri LuxCampu rezervirate brez finančnih tveganj. Članstvo v SGR pomeni, da moramo izpolnjevati stroge zahteve in potnikom zagotavljati finančno zaščito.

Vaše počitnice so eden najlepših trenutkov v letu! To se seveda začne z izbiro primernega kampa in nastanitve.

Naj vas navdihne naša ponudba.

"Več kot 400 najboljših evropskih kampov na enem mestu"  

"Razkošno kampiranje v mobilni hišici, bungalovu ali mobilnem šotoru Lodge"

 

"Prijazno slovensko in angleško govoreče pisarniško osebje"

 LUXury kampi in nastanitve

S skoraj 25-letnimi izkušnjami pri najemu luksuznih kampov po vsej južni Evropi natančno vemo, kaj si družine želijo. Počitnice v kampu morajo biti popolne in nepozabne. V LuxCampu svojim gostom ponujamo različne kampe in široko paleto različnih nastanitev. Zagotovo bo vsak našel svojo sanjsko nastanitev.

LuxCamp, kot pove že ime, pomeni luksuzno kampiranje in visoko kakovost. Približno 80 partnerjev, kot so Al Fresco, Eurocamp, Homair, Roan, Gustocamp Easyatent in Happy Camp, pa tudi veliko posameznih kampov, je skrbno izbranih. Tako lahko zagotovimo kakovost mobilnih hišic in šotorov.  

Z LuxCampom lahko izbirate med neprimerljivo več vrhunskimi evropskimi kampi, od katerih ima vsak svoje edinstvene značilnosti in vzdušje. Naši kampi ponujajo vrhunsko opremo in zabavo - vse od bazenov s tobogani do teniških igrišč in mini golfa, pa tudi bare in restavracije, supermarkete in igrišča za golf.

LuxCamp kot največji spletni posrednik za kampiranje na svetu vsak dan predstavlja nove ponudbe za več kot 400 kampov in več kot 1000 vrst nastanitev po vsej Evropi - vedno s ciljem biti najboljši ponudnik storitev za luksuzne kampiste.

Dobrodošli v svetu kampiranja LuxCamp.

LuxCamp je zadovoljen, da lahko strankam v Sloveniji in drugod ponudi najboljše luksuzne počitnice in storitve v kampu.  


Izvedba rezervacije
Rezervacija pri LuxCampu je zelo preprosta, naš spletni sistem rezervacij pa podpira zelo strokovna in kompetentna mednarodna prodajna ekipa z več kot 25-letnimi izkušnjami. Naša mednarodna prodajna ekipa vam bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja o naših kampih in namestitvah.