To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Luksuzni glamping šotori Tendi

Razkošje, udobje in slog! Glamping postaja vse bolj priljubljen med LuxCampovimi gosti, ki želijo poleg luksuznih počitnic uživati tudi v vseh čudovitih prednostih družinskega kampiranja. Če glampirate v Tendijevem šotoru, imate na voljo lastno kuhinjo s plinskim štedilnikom in hladilnikom, udobne postelje, skratka vse udobje za družinsko kampiranje – rezervirate lahko celo šotor z lastno kopalnico! Šotore Tendi lahko najdete v najbolj priljubljenih kampih v Franciji, Italiji, na Švedskem in v Nemčiji. Preberite več

Odkrijte Tendijeve glamping šotore pri LuxCampu

Glamping s Tendijem pri LuxCampu

Živahni kampi, kjer se otroci veselo igrajo, sproščujoči in zabavni bazeni ter družinam prijazne dejavnosti – tudi če želite bivati v razkošju, vam ni treba izpustiti čudovitega kampovskega vzdušja. Pri LuxCampu lahko rezervirate glamping šotor in bivate v najbolj priljubljenih evropskih kampih. Šotor Tendi ima dobro opremljeno kuhinjo, udobne postelje in veliko prostora.

Izbirate lahko med 3 luksuznimi šotori!

Šotori Tendi za glamping so robustni, dobro izolirani in vodoodporni, zato lahko med kampiranjem kljubujejo vsakršnim vremenskim razmeram. Šotori so prostorni, imajo lastno kuhinjo, plinski štedilnik, kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom in vso potrebno opremo. V šotorih so ležišča z vzmetnicami za odrasle in lepi pogradi za otroke. Šotori so opremljeni s svetilkami in vtičnicami. Tendi ponuja tri šotore različnih velikosti, od katerih imata dva lastno kopalnico: safari šotor, safari šotor s kopalnico in hiška s kopalnico.

Najboljše evropske države za glamping

Tendijevi šotori so premišljeno umeščeni v najbolj družinam prijazne, priljubljene in najbolj avanturistične kampe v Evropi. Lahko se na primer odpravite v Francijo in uživate v najboljšem luksuznem kampiranju v najbolj priljubljeni državi za kampiranje. Glamping šotore lahko najdete tudi v Nemčiji, ki ima veliko otrokom prijaznih kampov. Prav tako ne spreglejte glampingov na Švedskem in v Italiji. Glamping bo zagotovo poskrbel za zadovoljstvo celotne družine.