To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Naših Top 10 kampov

Spodaj boste našli 10 najboljših in najbolj priljubljenih kampov v Evropi. Obiščite najlepša območja v Italiji, Franciji, Španiji in na Hrvaškem ter se prepričajte, zakaj so ti kampi med najboljšimi v Evropi!

Camping Lanterna
Klikni tukaj
Camping Park Umag
Klikni tukaj
Camping Bijela Uvala
Klikni tukaj
Camping Straško
Klikni tukaj
Camping Šimuni
Klikni tukaj
Camping Zaton Holiday Resort
Klikni tukaj
Camping Bi-Village
Klikni tukaj
Aminess Maravea Camping Resort
Klikni tukaj
Camping Stella Maris
Klikni tukaj
Camping Omišalj
Klikni tukaj

Najbolj priljubljeni in najlepši kampi v Evropi

Ponujamo vam največjo izbiro kampov. Ne glede na to, ali iščete miren in majhen ali velik in živahen kamp, pri LuxCampu boste našli vse. Kampi ponujajo široko paleto nastanitev, od sodobnih mobilnih hišic in bungalovov do udobnih šotorskih bungalovov. Naši kampi se vedno nahajajo na najlepših lokacijah.

Razlogi za rezervacijo v priljubljenem kampu

Glavni 4 razlogi:

  • Dih jemajoči vodni parki
  • Odlična ponudba za goste vseh starosti
  • Široka ponudba zabave in iger
  • Velika izbira barov, restavracij in večernih zabav

Najlepši kampi

Ti odlični kampi ne ponujajo le številnih dejavnosti (ki so običajno brezplačne) in zabavo za vaše otroke, temveč tudi dobre restavracije, kjer lahko poskusite regionalne specialitete.

Želite izvedeti več o teh najboljših kampih? Rezervirajte počitnice še danes in doživite sproščujoče, a tudi pustolovske in raznolike počitnice po najboljši ceni pri LuxCampu.

 

LuxCamp-ing: najlepši način kampiranja

Kampiranje se je z leti zelo spremenilo. Danes ne potrebujete več lastne prikolice ali šotora, temveč lahko udobno bivate v mobilni hišici ali luksuznem šotoru. Pri nas lahko enostavno in hitro iščete, primerjate in rezervirate. Navsezadnje se ne imenujemo "LuxCamp" brez razloga. Nenehno si prizadevamo za izbor najboljših in najbolj priljubljenih kampov ter za nenehno širjenje našega programa. Kampi, ki jih ponujamo, nudijo vse, kar potrebujete za sprostitev, od wellnessa in masažnih bazenov, velikih bazenov s tobogani, družinam prijaznega vzdušja, otroških klubov in zabave do okusnih lokalnih specialitet, ki jih lahko pojeste v restavracijah v kampih.