To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Varna in zanesljiva rezervacija

Varna rezervacija

1. V LuxCampu se zavedamo, da je varnost naših strank pri rezervaciji potovanja bistvenega pomena. Vaši osebni podatki so zaščiteni s certifikatom SSL. Certifikat SSL zagotavlja zanesljivost prenosa podatkov prek interneta.

2. Zaupanje je tudi najpomembnejši gradnik uspešnega spletnega poslovanja. Osebni podatki strank morajo biti varno zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom.

3. S SSL-Certifikatom lahko zagotovimo točno tisto varnost, ki jo išče večina spletnih kupcev.

4. V tem postopku rezervacije in pri spletnem plačilu v našem območju za stranke so vaši podatki varno zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Hvala za vašo rezervacijo! 

Ocene gostov

Trustpilot je spletna skupnost z recenzijami, kjer lahko preberete pristne, preverjene izkušnje o našem podjetju. Tako lahko pred rezervacijo pridobite čim več informacij.

Preberite ocene o LuxCampu  tukaj.

SGR (Nizozemski jamstveni sklad za predplačniški potovalni denar)

SGR je nizozemska fundacija, ki zagotavlja pravno zaščito potovalnega denarja za potovanja, prodana na evropskem trgu, vključno z irskim trgom.

Članstvo v SGR pod številko 3656 dokazuje, da je LuxCamp (organizator potovanj CampingVision AG) zaupanja vredno in kredibilno, zdravo podjetje, ki izpolnjuje stroge zahteve nizozemske potovalne industrije. O jamstvu preberite tukaj.

Plačate obvezno pristojbino v višini 10 € na nastanitev.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Poštni predal 4040
3006 AA Rotterdam