To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Varna in zanesljiva rezervacija

Varna rezervacija

1. V LuxCampu se zavedamo, da je varnost naših strank pri rezervaciji potovanja bistvenega pomena. Vaši osebni podatki so zaščiteni s certifikatom SSL. Certifikat SSL zagotavlja zanesljivost prenosa podatkov prek interneta.

2. Zaupanje je tudi najpomembnejši gradnik uspešnega spletnega poslovanja. Osebni podatki strank morajo biti varno zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom.

3. S SSL-Certifikatom lahko zagotovimo točno tisto varnost, ki jo išče večina spletnih kupcev.

4. V tem postopku rezervacije in pri spletnem plačilu v našem območju za stranke so vaši podatki varno zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Hvala za vašo rezervacijo! 

Ocene gostov

Trustpilot je spletna skupnost z recenzijami, kjer lahko preberete pristne, preverjene izkušnje o našem podjetju. Tako lahko pred rezervacijo pridobite čim več informacij.

Preberite ocene o LuxCampu  tukaj.

SGR (Nizozemski jamstveni sklad za predplačniški potovalni denar)

Čeprav naše podjetje nenehno raste in ima finančno stabilnost, želimo našim strankam zagotoviti maksimalno finančno varnost. Zato smo član SGR.

SGR je nizozemska fundacija, ki zagotavlja pravno zaščito potovalnega denarja za potovanja, prodana na evropskem trgu, vključno z irskim trgom.

Članstvo v SGR pod številko 3656 dokazuje, da je LuxCamp (organizator potovanj CampingVision AG) zaupanja vredno in kredibilno, zdravo podjetje, ki izpolnjuje stroge zahteve nizozemske potovalne industrije. O jamstvu preberite tukaj.

Plačate obvezno pristojbino v višini 10 € na nastanitev.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Poštni predal 4040
3006 AA Rotterdam