To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.
Kampiranje v Toskani v objemu italijanskega načina življenja
Toskana je tradicionalno najbolj priljubljena počitniška regija v Italiji - harmonična sredozemska pokrajina in številne zgodovinske znamenitosti ponujajo tudi najboljše pogoje za počitnice. Zagotovite si luksuzno nastanitev že zdaj pri LuxCampu! Preberite več

Počitnice v kampu v Toskani

Zakaj je kampiranje v Toskani tako lepo?

  • Očarljiva pokrajina ponuja številne čudovite lokacije za kampiranje
  • V mobilni hišici, luksuznem šotoru ali bungalovu ste še bolj povezani s čudovito naravo
  • Toplo podnebje vabi k bivanju na prostem
  • Iz vašega luksuznega kampa lahko hitro pridete do privlačnih izletniških destinacij v regiji

Razkošje Toskane vas vabi na luksuzno kampiranje. Toskana je prava izbira!

Toskana - center svetovne dediščine UNESCO

Za Toskano so značilna pomembna zgodovinska mesta in vrhunske umetniške zbirke. Nobena druga regija na svetu nima toliko Unescovih spomenikov svetovne dediščine. LuxCamp vam ponuja luksuzne kampe v bližini Firenc, pa tudi v drugih tipičnih regijah Toskane, kot so gore Chianti ali sredozemska obala. Načrtujte svoje luksuzno kampiranje v Toskani po svojih željah pri LuxCampu!

Mesta v Toskani

Firence in Siena sta se stoletja borili za prevlado v Toskani. Danes sta obe stari mesti uvrščeni na Unescov seznam svetovne dediščine. Medtem ko Firence predstavljajo veličastje renesanse, Siena navdušuje z izjemno srednjeveško arhitekturo. Tudi številna druga mesta in celo majhne vasi v Toskani imajo svoj čar iz preteklih stoletij. V obmorskem mestu Lucca je na primer srednjeveški mestni obroč še vedno v celoti ohranjen in je dostopen le skozi mestna vrata, tako kot pred stoletji. Vsaka vas v Toskani ima svoj tipičen trg z majhnimi lokali, restavracijami in trgovinami v mirnem vzdušju.