To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.

Počitnice v kampih na Madžarskem

Blatno jezero (madžarsko Balaton) je največje jezero med Alpami in Severnim morjem. Tudi zato kampiranje na Madžarskem ponuja največji kopališki raj v Srednji Evropi. Rezervirajte svoj kamp na Madžarskem pri LuxCampu!

Počitnice v kampih na Madžarskem
Blatno jezero (madžarsko Balaton) je največje jezero med Alpami in Severnim morjem. Tudi zato kampiranje na Madžarskem ponuja največji kopališki raj v Srednji Evropi. Rezervirajte svoj kamp na Madžarskem pri LuxCampu! Preberite več
Seznam najbolj priljubljenih destinacij v Madžarska (1)
Blatno jezero
Madžarska je znana po sladkem vinu in pikantni hrani, pa tudi po počitniškem raju ob Blatnem jezeru. Največje srednjeevropsko jezero je zaradi visokih temperatur in številnih zanimivosti na obali resnično...
Madžarska je znana po sladkem vinu in pikantni hrani, pa tudi po počitniškem raju ob...
Razpoložljivi kampi: 2
Preveri razpoložljivost

Kampiranje na Madžarskem

Zakaj je kampiranje na Madžarskem tako privlačno?

  • Toplo podnebje
  • Veliko sončnih ur
  • Očarljiva pokrajina in številne prostočasne aktivnosti
  • Številni naravni zdravilni vrelci za dobro počutje in sprostitev
  • Okusna kuhinja in vrhunska vina
  • Balatonski festival s kulturnimi točkami

Kampiranje ob Blatnem jezeru

Blatno jezero je turistični biser države. Voda ni zelo globoka, zato ima poleti lepo toplo temperaturo in je idealna za družine z otroki. Ob Blatnem jezeru boste našli dolge peščene plaže, zelene trate in številne osamljene kotičke v trstičju na robu letovišč. Na pobočjih polotoka Tihany zorijo znamenita vina, v Hevizu pa so zaradi vulkanskega mineralnega jezera posebna kopališča. Vodni športi, zabaviščni parki in prireditve poskrbijo, da vam ne bo nikoli dolgčas.

Hrana, pijača in kultura

Paprika, Tokaj, Csardas - to so značilni izrazi za madžarski način življenja, za katerega so tipične začinjene jedi, ognjena vina in temperamentni plesi. Med kampiranjem si privoščite večer v madžarski restavraciji s kulinaričnimi dobrotami in cigansko glasbo. Odkrijte, kako odličen okus ima madžarski golaž v resnici!