To spletno mesto ni več podprto v brskalniku Internet Explorer.
Prosimo, odprite stran v brskalniku Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox ali Safari.
Kampiranje na Costa Doradi v sončni Španiji
Obala Costa Dorada z več kot 200 kilometri "zlate obale" v Kataloniji vas pozdravlja z neskončnimi zlatimi plažami, čudovitim soncem in jasnim modrim nebom, pa tudi z nepozabno Barcelono in impresivno naravo. Si želite luksuznega kampiranja na tej čudoviti obali? Oglejte si našo široko ponudbo in spakirajte kovčke! Preberite več

Kampiranje na Costa Doradi

Zakaj je kampiranje na obali Costa Dorada tako zanimivo?

Glavni 4 razlogi:

  • Drobne peščene plaže za kopanje in sprostitev
  • Fantastični objekti za vodne športe
  • Družinam prijazni opremljeni kampi
  • Razburljiva zabava v kampu


Ljubitelji narave in družine z otroki bodo v razkošnem kampiranju našli široko paleto ponudb za spoznavanje čarov sredozemske pokrajine. Prepričajte se o privlačni ponudbi in rezervirajte počitnice v kampu. Costa Dorada bo zagotovo navdušila vašo družino!

Costa Dorada je ena najbolj sončnih regij v Španiji. Tudi v zgodnji in pozni sezoni je morje običajno prijetno toplo za kopanje. Septembra in oktobra so temperature vode še toplejše kot spomladi. To so odlični pogoji za kampiranje ob morju.

Plaže in narava na obali Costa Dorada

216 kilometrov dolg obalni pas Costa Dorade se imenuje "zlata obala". Za pokrajino počitniške regije na severovzhodu Španije so značilne drobne peščene in rahlo položne plaže. Ker je pesek prepreden z drobnimi zrnci sljude, sena soncu sveti kot zlato. 

Poiščite svoj kotiček na izjemno čisti plaži. Tudi v metropoli, na plaži v Barceloni se lahko z vso družino odpravite na čisto plažo. Za dan odmora od plaže in kampiranja lahko obiščete gore, kot je impresivni Montserrat, ali se odpravite na pohodništvo v naravni park Poblet.

Znamenitosti na obali Costa Dorada

Poleg plaže in morja vas na kampiranju čakajo številne znamenitosti. V kraju Pont Diable si lahko na primer ogledate rimski akvadukt. Zabaviščni park PortAventura World v bližini Salouja mlade in stare popelje na odkrivanje različnih tematskih svetov. Z avtomobilom je zlahka dosegljiva tudi kozmopolitska Barcelona. Pripravite se na kampiranje na Costa Doradi!